Promotii

zen2In luna aprilie beneficiati de implant dentar ZIMMER  la doar 3.800 RON.

Implantul Zimmer este un implant premium “bone level” care ofera flexibilitate in satisfacerea unor multitudini de situatii clinice, atat din punct de vedere chirurgical (unul sau doua stadii chirurgicale; inserare postextractionala etc), cat si protetic (lucrari fixe cimentate sau insurubate, supraprotezari, etc).
» La baza sistemului se gaseste implantul cu corp de forma conica cu orificiu apical, folosit de mai mult de 20 de ani, si design testat in timp prin numeroase studii.
» La nivelul gatului, implantul are 0,5mm margine neteda si 1,8mm suprafata MTX Microgrooves.
» Zimmer este proprietara tehnologiei PLATFORM PLUS care creaza conditii optime pentru stabilitatea implantului la nivelul osului. Hex-ul intern si sistemul FRICTION-FIT creaza o sudura la rece intre implant si bontul protetic, protejand osul crestal de actiunea concentrata a forțelor ocluzale.
» Suprafata implantului este de tip MTX, adica se foloseste un proces ce implica sablarea implantului cu particule de hidroxiapatita, apoi spalarea in acid fara gravura si in apa distilata pentru a indeparta mediul de sablare rezidual.

Comments are closed