Garantie si calitate

hong kong 01 08 tian tan buddha on launtau island_200_200

Inca de la deschiderea sa din anul 2004, Helpdent Clinic s-a straduit sa ofere pacientilor sai o experienta unica ce consta in calitatea actului medical si in ambianta exclusivista oferita.

Utilizand cea mai avansata aparatura, materiale si tehnici existente in stomatologie putem oferi pacientilor nostri garantii pentru tratamentele efectuate in clinica, cu conditia ca acestia sa respecte urmatoarele indicatii:

Pacientul se va prezenta anual  la cel putin doua sedinte de igienizare dentare pentru completarea tratamentului dentare si va accepta sa urmeze planurile de ingrijire si intretinere recomandate.

Lucrarile de reconstructie dentara nu au fost degradate prin tratamente stomatologice suplimentare efectuate de catre alti medici sau cauzate de traumatisme la nivelul maxilarelor sau a gingiilor

In eventualitatea aparitiei unui defect, in cazul lucrarii dentare executate impreuna cu laboratorul de tehnica dentara, Helpdent Clinic va remedia defectul in cel mai scurt timp posibil.

Garantia tratamentelor prin implant dentar este valabila numai in cazul in care toate etapele de tratamente au fost executate in clinica noastra.

Garantia se aplica numai pentru produsul – implant dentar.

La sfarsitul tratamentului veti primi un certificat de garantie pentru lucrarile executate.

Comentariile sunt închise.